Tuesday, February 15, 2011

err..hye..saya blogger baru...



assalamualaikum....

nampak tak kat atas tuh??sape tak kenal Abg Ben memang tipu la...nih abg ben ade wat satu segmen, err..hye..saya blogger baru...tapi khas untuk yang ader follower tak smpai 100 orang jer....of course la aku join....dapat promote blog aku yang tak seberapa nih....kalau tak silap aku, masa aku follow blog abang ben nih, aku follower yang ke 3000++ kot...lupa dah...skang nih follower dia dah 9000++ dh...aku memang respek la dia....1st2 blog yang aku follow bila aku blogging, of course la blog rumate aku...lpas tuh trus dia cakap, ko folo la blog ben ashaari....dia nih femes and banyak entry dia yang menarik....aku pon folo la....selalu masuk blog dia tuk baca entry2 dia tapi tak pernah nk komen pon....actually segan..tapi nih tiba2 tak segan lak masuk segmen dia..yer dop??hahahahaha....blog nih aku dah wat lama tapi baru few months nih jer cam aktif sikit after i deactivated my fb....so...kira nya aku nih pon blogger baru jugak la kan...kn2...heheheh..hye..saya blogger baru....so kawan2 blogger yang masih baru n follower tak sampai 100 nih meh la join segmen abang ben nih.....

12 comments:

  1. slm
    melawat dan mengunjungi rakan2 blog
    yg baru=)
    kunjungan dr blog abg ben;D
    nice blog;)
    blog apisv2

    ReplyDelete
  2. thanx...huhuhu..masih baru dalam dunia blog nih....

    ReplyDelete
  3. thanx ayuni sbb sudi dtg blog saya..:-)

    ReplyDelete
  4. dr blog senpai Ben jgk!
    pinknya blog ini! lalalaaa~ nice!

    ReplyDelete
  5. thanx pade sume yg sudi dtg cni.....sgt mnghargai korang yg sudi dtg blog nih....:-)

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan....

    Keep on blogging kay !! ^___^

    P/S : Jom join GA kite !

    ReplyDelete
  7. sy pon blogger baru. slmt berkenalan :)

    ReplyDelete