Tuesday, February 22, 2011

tahniah adik aku!

assalamualaikum....

yo!wassup!wat per tuh??heheheh...

okla..cam semua tahu, semalam result stpm dah kuar kan....adik aku amek stpm tahun lepas...so, dah dapat la result nyer....alhamdulillah...result okay...dia amek pengurusan perniagaan pe ntah...kurang periksa!ahaks!

tapi semalam adik aku tuh hampir2 nak kena hempuk ngn aku...nasib baik aku bukan kat rumah..kalau tak dah memang kena hempuk....sikit2 duk msg suh tolong check online and sms...sebabnya dia takut nak check... 
pe cer kak ngah..mu best student kat sekoloh mu takkan la tak yakin ag??

aku balas msg dia dengan keadaan marah..hahahha..padan muka!last2 aku paksa jer budak tuh pergi ambik result dia....
ni adik aku..gediks giler kan dia?hahaha

blog aku nih cam lambat sangat lak nak load...berat sangat sebab tukar template ker?aku nak wat layout sendiri tapi pe ntah yang tak kena, tak ley wat...waa!!!!!

4 comments:

  1. alhamdulillah..:-)

    menebus kembali kesilapan masa spm....

    ReplyDelete
  2. tahniah kat adik ang..hahaha..:D

    ReplyDelete
  3. hhahaha...adik aku cakap, terima kasih...hahah

    ReplyDelete