Friday, April 1, 2011

weird people

assalamualaikum...

Ya Allah! dah penuh dengan sawang, habuk segala macam dah kat blog aku nih...aku mengaku la yang aku dah lama tak jenguk blog aku nih...huhuhuh...

busy sikit lately...assignments, presentations tak habis-habis lagi....ok la..aku just nak share few pics yang aku google tadi..saja...borink2 nak tengok something yang weird...so aku pon google jer la...tapi nak 'tepek' jugok sini..hahahahha..layans!!!! (credit kepada encik google yer..)

dah boley main dam aji dah..
hebat la dia nih..huhuhh
okay..this is creepy!
cecuba korang minum air camnih...boley ke tak?hahah



penutup!baby nih sangat comel!feel tuh penting! 

4 comments:

  1. baby tu x weird pon. comey ade arh. haha :P

    ReplyDelete
  2. tuh mmg motif aku pon...baby tuh mmg comey.hahha

    ReplyDelete
  3. agagaga..baby tu nk msuk american idol..ade potensi tuh..

    ReplyDelete